فرماندار اردستان:شیوع کرونا مانع توسعه فعالیتهای فرهنگی در اردستان شد
فرماندار اردستان:شیوع کرونا مانع توسعه فعالیتهای فرهنگی در اردستان شد
فرماندار اردستان گفت: شیوع ویروس کرونا در حدود ۲ سال اخیر سبب شد تا دست مسوولان شهرستان در زمینه توسعه فعالیتهای فرهنگی بسته شود.
حمیدرضا تاملی در آیین تجلیل از نویسندگان و فرهیختگان و اختتامیه هفته فرهنگ شهرستان اردستان درکانون شهید مفتح افزود: با وجود همه مشکل هایی که وجود داشت تلاش شد این چراغ فروزان و نور بخش روشن نگه داشته شود.
وی با بیان اینکه اردیبهشت ماه سال جاری یک رویداد بزرگ فرهنگی در اردستان برگزار شد تصریح کرد: برگزاری همایش ملی نقش اردستان در تاریخ فرهنگ و ادب ایران با حضور جمعی از اساتید و دانشمندان برجسته از سایرنقاط کشور از جمله کارهای مهم فرهنگی انجام شده است.
فرماندار اردستان خاطرنشان کرد: با تاسف تعدادی از نویسندگان، شاعران، ادب دوستان، افراد فاخر و اندیشمند را در این مدت از دست دادیم که مدیون این عزیزان هستیم.
وی با بیان اینکه هفته فرهنگ اردستان( ۵ تا ۱۱ آذر ) درحالی برگزار شد که شروع آن با سالروز شهادت محسن فخری زاده مهابادی و پایان آن با سالروز شهادت آیت اله مدرس مصادف است ، افزو: در کنار مسائل فرهنگی مسوولیت سنگین دیگری بر دوش مسوولان شهرستان است و آن موضوع معیشت مردم است ولی حوزه فرهنگ نیز بسیار مهم به شمار میرود.
تاملی همچنین از پیش بینی اعتبار احداث طرح آموزش تتاتر شهرستان خبرداد و گفت: در رابطه با راه اندازی سینمای اردستان قرار شد نماینده شهرستان با وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی ملاقات و موضوع را مطرح کند.
وی گفت: امید است با اجرای ۹۱درصدی تزریق واکسن کرونا در شهرستان بتوانیم بعد از ایام فاطمیه مراسم فاخر فرهنگی هنری در اردستان داشته باشیم واز شوراهای شهرها میخواهیم فعالیت فرهنگی هنری بیشتری داشته باشند و هنرمندان را مورد توجه قرار دهند.

فرماندار اردستان در نشست فرمانداران استان با وزیر محترم کشور

پیام فرماندار اردستان بمناسبت سوم خرداد وفتح خرمشهر

فرماندار اردستان:اقتدار امروز ایران از برکت خون پاک شهدا است

فرماندار اردستان.: ۲۰۰ زائر از اردستان به مرقد امام راحل(ره) اعزام می شوند