فرماندار اردستان:با سوءاستفاده انتخاباتی مدیران برخورد می‌کنیم

فرماندار اردستان:با سوءاستفاده انتخاباتی مدیران برخورد می‌کنیم

فرماندار اردستان:با سوءاستفاده انتخاباتی مدیران برخورد می‌کنیم

فرماندار اردستان گفت: با مسئولانی که بی‌طرفی در انتخابات را رعایت نکنند و از اموال دولتی و اداری برای گروه سیاسی خاصی سوءاستفاده کند هیچ تعارفی وجود ندارد و برخورد لازم با آنها انجام می ‌شود.

سید محمدهادی احمدی طباء،در شورای اداری شهرستان در شهر زواره، اظهار کرد: از مدیران دولت انقلابی انتظار داریم خدمات و دستاوردهای این دولت را در راستای جهاد تبیین برای مردم تشریح کنند. مطمئنا پیگیری‌ها و تلاش‌هایی که در دولت در حال انجام است نتیجه آن گشایش وضعیت معیشتی مردم خواهد بود.

وی با اشاره به گزارش عملکرد خدمات دولت در شهرستان اردستان، افزود: مهم‌ترین کار دولت در شهرستان اردستان برگرداندن جایگاه فرماندار به‌عنوان مقام عالی حاکمیت بوده است.

به گزارش ایسنا، فرماندار اردستان با بیان اینکه فرمانداری اردستان در چهار محور جوانی جمعیت، ستاد سفر نوروزی و… رتبه برتر استان را کسب کرده است، گفت: اقداماتی که در شهرستان اردستان انجام شده نویدبخش و امیدآفرین برای آینده این شهرستان خواهد بود.

احمدی طباء تصریح کرد: در موضوع آسفالت محورها خدمات قابل توجهی در یکسال گذشته انجام شده است و با همراهی و پیگیری‌های نماینده مردم اردستان در مجلس بعضی از محورهای روستاهایی در این شهرستان که حدود ۳۰ سال آسفالت نشده بود را روکش آسفالت کردیم.

وی با اشاره به شروع ساخت مسکن کریمان شهر زواره، گفت: با تلاش‌های فراوان توانستیم مصوبه زمین ویلایی این پروژه را برای مردم زواره دریافت کنیم و امروز عملیات ساخت مسکن کریمان توسط انجمن خیران مسکن ساز آغاز شد.

فرماندار اردستان با اشاره به پیش ثبت‌نام داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی در اردستان گفت: برای مجموعه شهرستان همانگونه که رهبر انقلاب تاکید کردند سلامت انتخابات، امنیت، رقابت و مشارکت در انتخابات بسیار مهم خواهد بود و به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهیم ارکان انتخابات در اردستان زیر سوال رود.

احمدی طباء با بیان اینکه ما بر سلامت انتخابات تاکید داریم و با هرگونه تخلفی برخورد خواهیم کرد، گفت: با مسئولانی که بی‌طرفی در انتخابات را رعایت نکنند و از اموال دولتی و اداری برای گروه سیاسی خاصی سواستفاده کنند هیچ تعارفی وجود ندارد و برخورد لازم با آنان انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون ۴۲ نفر برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخاباتی شهرستان اردستان ثبت نام کردند که در سابقه این شهرستان بی سابقه بوده است. از این تعداد ۴ نفر خانم و ۳۸ نفر آقا هستند.

فرماندار اردستان با بیان اینکه تبلیغات پیش از موعد برای انتخابات جرم محسوب می‌شود و با متخلفان برخورد جدی می‌کنیم، گفت: رسانه‌های شهرستان توجه داشته باشند تبلیغات و انتشار تصاویر و اسامی کاندایدی انتخابات پیش از زمان قانونی را در فضای مجازی رعایت کنند تا حقی از کسی ضایع نشود. شور انتخاباتی با سلامت در انتخابات اتفاق می‌افتد.

برچسب ها :
مطالب مشابه

فرماندار اردستان :هفته دفاع مقدس زمان مناسبی برای آگاه سازی نسل جوان از اهداف انقلاب است

۲۷ شهریور ۱۴۰۲

پیام تقدیر و تشکر فرماندار اردستان از همشهریان عزیز در برپایی باشکوه مراسم عزای اهل بیت علیهم السلام در ماه های محرم و صفر

۲۷ شهریور ۱۴۰۲

رجلت پیامبر اکرم حضرت محمد(ص) وشهادت حضرت اماحسن (ع) وحضرت امام رضا(ع) برشیعیان تسلیت

۲۱ شهریور ۱۴۰۲

ارتباط تلفنی مردمی با فرماندار

۲۱ شهریور ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − ده =