فرماندار اردستان در پیامی درگذشت مادر شهیدان مهدی،حسن،امیر وابراهیم قاسمی را تسلیت گفت.
فرماندار اردستان در پیامی درگذشت مادر شهیدان مهدی،حسن،امیر وابراهیم قاسمی را تسلیت گفت.
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
خانواده محترم شهیدان مهدی،حسن،امیر وابراهیم قاسمی
مرحومه ” حاجیه خانم شهربانو رضایی امیرآبادی ” مادرشهیدان گرانقدر ” مهدی،حسن،امیروابراهیم” سبکبال پر گشود و به سوی معبود خود شتافت ؛ به روح این عزیز سفرکرده و ارواح تابناک فرزندان شهیدش درود میفرستم.
مادری که خالصانه و برای رضایت حضرت حق تعالی و دفاع از کیان ایران اسلامی از عزیزترین سرمایه خویش گذشت تا حافظ و پاسدار نظام و میهن اسلامی مان باشد.
اینجانب ضمن پاسداشت یاد و نام مرحومه “حاجیه خانم شهربانو رضایی امیرآبادی” و ارج نهادن به فداکاری های این مادر ارجمند،مصیبت وارده را به ،جامعه مکرم شاهد و ایثارگران و بالاخص خاندان محترم آن عزیز سفر کرده تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال علو درجات برای آن بزرگوار ، اجر و پاداش الهی را برای بازماندگان مسئلت می نمایم.
به یقین روح بلند آن مرحومه در بالاترین مراتب بارگاه قدسی با سالار و سرور شهیدان و فرزندان عزیز و شهیدش محشور و همجوار گردیده است.
سید محمد هادی احمدی طبا
سرپرست فرمانداری شهرستان اردستان

فرماندار اردستان: تعهد اشتغال شهرستان در سال جاری هزارو ۸۳۲ نفر بوده و تاکنون ۶۴ درصد آن محقق شده است.

با حضور فرماندار اردستان نمایشگاه آثار مکتوب اردستان در نگارخانه ارشاد افتتاح شد

حضور فرماندار اردستان درصبحگاه مشترک نیروهای مسلح به مناسبت هفته

فرماندار اردستان گفت: اگر امروز مشکل جمعیت داریم ۷۰ درصد آن به فرهنگ مردم مربوط است.