فرماندار اردستان در پیامی درگذشت مادر شهیدان مهدی،حسن،امیر وابراهیم قاسمی را تسلیت گفت.

فرماندار اردستان در پیامی درگذشت مادر شهیدان مهدی،حسن،امیر وابراهیم قاسمی را تسلیت گفت.

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

خانواده محترم شهیدان مهدی،حسن،امیر وابراهیم قاسمی

مرحومه ” حاجیه خانم شهربانو رضایی امیرآبادی ” مادرشهیدان گرانقدر ” مهدی،حسن،امیروابراهیم” سبکبال پر گشود و به سوی معبود خود شتافت ؛ به روح این عزیز سفرکرده و ارواح تابناک فرزندان شهیدش درود می‌فرستم.

مادری که خالصانه و برای رضایت حضرت حق تعالی و دفاع از کیان ایران اسلامی از عزیزترین سرمایه خویش گذشت تا حافظ و پاسدار نظام و میهن اسلامی مان باشد.

اینجانب ضمن پاسداشت یاد و نام مرحومه “حاجیه خانم شهربانو رضایی امیرآبادی” و ارج نهادن به فداکاری های این  مادر ارجمند،مصیبت وارده را به ،جامعه مکرم شاهد و ایثارگران و بالاخص خاندان محترم آن عزیز سفر کرده تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال علو درجات برای آن بزرگوار ، اجر و پاداش الهی را برای بازماندگان مسئلت می نمایم.

به یقین روح بلند آن مرحومه در بالاترین مراتب بارگاه قدسی با سالار و سرور شهیدان و فرزندان عزیز و شهیدش محشور و همجوار گردیده است.

سید محمد هادی احمدی طبا

سرپرست فرمانداری شهرستان اردستان

برچسب ها :
مطالب مشابه

فرماندار اردستان در نشست فرمانداران استان با وزیر محترم کشور

۶ خرداد ۱۴۰۲

پیام فرماندار اردستان بمناسبت سوم خرداد وفتح خرمشهر

۶ خرداد ۱۴۰۲

فرماندار اردستان:اقتدار امروز ایران از برکت خون پاک شهدا است

۶ خرداد ۱۴۰۲

فرماندار اردستان.: ۲۰۰ زائر از اردستان به مرقد امام راحل(ره) اعزام می شوند

۶ خرداد ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =