فرماندار اردستان: پروژه ساخت مسکن محرومان زواره با رکود مواجه شده است

فرماندار اردستان: پروژه ساخت مسکن محرومان زواره با رکود مواجه شده است

فردار شهرستان اردستان گفت: پروژه ساخت مسکن محرومان زواره که در زمان شورای پنجم آغاز شده با آغاز شروع فعالیت شورای جدید در خصوص جانمایی با رکود مواجه شده است.

حمید رضا تاملی اظهار داشت: طبق بازدیدی که به اتفاق بخشدار، شورا و شهرداری زواره از سایت مسکونی که به منظور مسکن محرومان اختصاص پیدا کرده است باید گفت مراحل الحاق به محدوده و تعیین کاربری و تهیه طرح تفکیکی سایت مسکن محرومین در شورای پنجم به نتیجه رسیده است.

وی افزود: انجمن خیران مسکن‌ساز مقدمات تحویل زمین و انتخاب پیمانکار و ساخت را با روی کار آمدن شورای جدید به جلو بردند و شهرداری و شورای شهر زواره نقطه نظراتی را در خصوص جانمایی این محل برای احداث داشتند که همین موضوع منجر شده به یک مقدار رکود و وقفه در انجام پروژه که نگرانی‌هایی را مطرح می‌کردند که از نزدیک آن را دیدیم و شنیدیم.

فرماندار شهرستان اردستان گفت: موضوع شروع کار پروژه ساخت مسکن محرومین در زواره اگر به دستگاه‌های تخصصی مربوطه ارجاع شود و تشکیلاتی همچون آب منطقه‌ای و دفتر فنی استانداری اصفهان آن را به عنوان مرجع بررسی نقطه نظرات بپذیرند می‌توانیم در یک فرصت کوتاهی در خصوص موضوع اتخاذ تصمیم کنیم و کار احداث در شهر زواره بیشتر از این معطل نماند.

وی ابراز داشت: انتظار می‌رود دوستانمان در شهرداری و شورای شهر زواره در جهت موضوع ساخت مسکن برای جوانان شهر زواره همراهی را داشته باشند و با استعلام از مراجع تخصصی در خصوص این نگرانی تعیین تکلیف شود تا بتوانیم هر چه سریعتر عملیات اجرایی را در شهر زواره آغاز کنیم

برچسب ها :
مطالب مشابه

فرماندار اردستان :هفته دفاع مقدس زمان مناسبی برای آگاه سازی نسل جوان از اهداف انقلاب است

۲۷ شهریور ۱۴۰۲

پیام تقدیر و تشکر فرماندار اردستان از همشهریان عزیز در برپایی باشکوه مراسم عزای اهل بیت علیهم السلام در ماه های محرم و صفر

۲۷ شهریور ۱۴۰۲

رجلت پیامبر اکرم حضرت محمد(ص) وشهادت حضرت اماحسن (ع) وحضرت امام رضا(ع) برشیعیان تسلیت

۲۱ شهریور ۱۴۰۲

ارتباط تلفنی مردمی با فرماندار

۲۱ شهریور ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 3 =